Sikeresen zajlott a március 15-i ünnepségünk

2018.03.14. 13:50:00

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulói adtak színvonalas műsort a mai március 15-i ünnepségen. Az ünnepségünk fontos része volt, hogy Bem József tábornok szobra a Közösségi udvarba került át, melyet Milcsinszky Alajos plébános úr áldott meg. Az ünnepségen részt vett Törő Gábor városrészünk országgyűlési képviselője, akinek az elmúlt nyolc év közösségi munkáját megköszönte Szigli István városrészünk képviselője, bízva abban, hogy az együttműködésnek később is lesz folytatása. 
Köszönettel tartozunk az iskola pedagógusainak, mindenek előtt Heiter Tamásné Edit néninek a színvonalas műsor összeállításáért.

Szabadtéri színpadunk nézőtere zsúfolásig megtelt a gyerekekkel, az iskola pedagógusaival és az érdeklődő szülőkkel. Újabb sikeres programon van túl a Közösségi Ház csapata.
A programot követően sajtó bejárás keretében mutattuk be az új Rendezvényszervező és kiszolgáló ház helyiségeit, melyen részt vett Törő Gábor országgyűlési képviselő, Szigli István területi képviselő, Bozai István városgondnokság vezetője és Kiss Dorottya a Szabadművelődés házának vezetője.
A résztvevők megállapították, hogy igen színvonalas épület készült el, mely maximálisan ki tudja szolgálni a Kultúrudvarban lebonyolításra kerülő rendezvényeket. A beruházás mintegy 100 millió forintból valósult meg, mely tartalmazza a megfelelő vizes blokkokat, büfét, gyermekeknek kézműves műhelyt, egy gyönyörű teraszt és a vendéglátó egységhez kapcsolódóan az emeleti részen pedig 120 négyzetméteres nagyterem készült el, mely alkalmas lehet kiállítások, kamaraszínházi előadások, tanácskozások, próbák lebonyolítására is. Méltán lehetünk büszkék, hogy Feketehegy-Szárazrét közösségének rendelkezésére áll egy minden igényt kiszolgáló közösségi tér. Legfőbb feladata a Közösségi ház személyzetének hogy folyamatosan megtöltse tartalommal valamennyi létesítményt.
Egy mondatban megfogalmazva, ezek a létesítmények (Közösségi ház, szabadtéri színpad, gasztroudvar) a kulturális egyedi színvonalas műsorok lebonyolítására is alkalmasak.  Kérjük városrészünk lakóit, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a meghirdetett rendezvényeken, illetve kezdeményezhetik önálló rendezvények lebonyolítását is. 
Videó a Rendezvényszervező és kiszolgáló épület bemutatásáról
Képek az ünnepségről
 
Képek a Rendezvényszervező épület bemutatásáról