Sajtótájékoztató a Majálisról és az I.Feketehegyi Summer Jamről

2018.05.22. 20:20:33
Május 26-án, szombaton a hagyományos Feketehegy-Szárazréti Majálisra várják az érdeklődőket a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központba. Ugyanott, hagyományteremtő szándékú új kezdeményezésként június 2-án lesz az I. Feketehegyi Summer Jam, amelynek keretében színpadra lép Tkyd, a Hősök és Sub Bass Monster is. Az események részleteiről kedden számoltak be a szervezők.
"A XVI. Feketehegy-Szárazréti Majális május 26-án szombaton 14 órakor veszi kezdetét, színpadra lépnek a helyi óvoda és iskola gyerekei, bemutatót tart az Alba RG, akik bázisa helyben, a közösségi központban van, majd slágerkoktélt kínál Grasics Anita és Bokányi Zsolt, középkori harcászati bemutatót tart a Magyar Királyi Kardforgatók Rendje.
Koncertet ad továbbá Horváth Elemér és Horváth Péter, a Band of Streets, Szili és a Jazztelen, majd 20 órától Republic koncert zárja az estét, a belépés díjtalan lesz." - emelte ki Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.
„A programok összeállításakor valamennyi korosztály igényeit figyelembe vettük. Hála Istennek, rendezvényeink szervezésekor már nem toi-toi illemhelyben kell gondolkodnunk, hanem kulturált feltételekkel várhatjuk vendégeinket.” - hangsúlyozta Szigli István a városrész önkormányzati képviselője, aki hozzátette:  „az épületrész mosdóhelyiségei, a kialakított büfé és az emeleti helyiség is mind a zavartalan és kényelmes lebonyolítást szolgálják."
Június 2-án, szombaton, hagyományteremtő szándékkal nyárköszöntő bulit rendezünk I. Feketehegyi Summer Jam címmel a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban.” - tájékoztatott Bosznai Péter, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ vezetője, aki elmondta, hogy kezdeményezésükkel a fiatalabb korosztályt szeretnék megszólítani a Tkyd, a Hősök és Sub Bass Monster kötetlen örömzenéjével. A Kapunyitás 19 órakor lesz, a belépődíj 1000 forint. A szervezők az  I. Feketehegyi Summer Jam rendezvényén való részvételt elsősorban 16 éven felüli vendégek számára javasolják.
Május 26-án, a Feketehegy-Szárazréti Majális napján, délelőtt 9 és 12 óra között utcák közötti kispályás labdarúgó-bajnokság is lesz, amelyet a Bébic utcai műfüves pályán rendeznek, hat csapat részvételével, csoportmérkőzésekkel és helyosztókkal. Az eredményhirdetés délután a majálison lesz. A szervezők elárulták továbbá, hogy a labdarúgó világbajnokság során közösségi meccsnézéseket szeretnének szervezni a közösségi központban, vendéglátással és szakértő kommentátorokkal.
(Forrás: www.szekesfehervar.hu )
A Fehérvár tv összefoglalója a sajtótájékoztatóról