Nyárköszöntő közös bográcsozás a szárazréti idősek otthonában

2024.06.01. 15:06:18

Habár a zivatar egy kicsit közbeszólt, összességében vidám hangulatban telt a Farkasvermi úti idősek otthonának családi napja. A rendezvényre érkezőket és az otthon lakóit fúvószenekari koncert, bográcsgulyás és felhőtlen jókedv várta.

Immár a második alkalommal rendezte meg családi napját a Kossuth Zszuzsanna Szociális Intézmény Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthona. A kellemes napot Szigli István önkormányzati képviselő és a Fehérvár Travel Alapítvány is támogatta.

A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődött az intézmény vezetőinek beszédével, majd Szigli István önkormányzati képviselő szólt a megjelentekhez, megköszönve az itt dolgozó ápolók egész éves áldozatos munkáját, azt, hogy az itt élő idősek nem csak fizikai értelmben vett ellátást, hanem lelki támaszt is kapnak az idősotthon dolgozoitól. 

A nap folyamán a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium fúvószenekarának színvonalas műsorát hallgathatták meg a résztvevők. A zenekart Zsédely Tamás vezényelte. A napit Schlauszki Fanni és Mátrai Tábita tanulók műsora is színesítette, délután pedig a székesfehérvári Senior Örömtánc csapat tagjai adtak műsort. 

Habár a 11 óra felé hirtelen megérkezett zivatar kettévágta a műsorok sorát, szerencsére a hangulatot nem tudta elrontani, a finom bográcsgulyás után folytatódtak a programok.