Nyári Színház

2018.07.14. 10:08:00
A Jövőre veled ugyanitt I-II. című romantikus vígjátékra várják július végén a nyári színház közönségét Feketehegy-Szárazrét szabadtéri színpadán. A romantikus, nagysikerű vígjátékot Váradi Eszter Sára és Keller János játsszák, a darab rendezője Hargitai Iván. A Kultúrudvar rendezvényére korlátozott számban még kaphatók jegyek.
A darab főszereplői, Doris és George – Váradi Eszter Sára és Keller János alakításában – az első részben egy tengerparti szállodában futnak össze először véletlenül, amiből egy 24 éven át tartó, szenvedély és mély barátság között hullámzó, különleges viszony alakul ki azzal, hogy évente egyszer visszatérnek az egyéjszakás kaland helyszínére. A második részben a titokban találkozó pár ötven éves, amikor elkezdődik a cselekmény, és eljutnak majd 80 éves korukig. Ez magában hordoz egy drámát, komédiát, egy nagyon izgalmas fél életúttal.
Az előadásokat július 18-án és 20-án az első résszel, valamint 19-én és 21-én a második résszel tartják 20.30 órától. Jegyeket még korlátozott számban a színház jegyirodájában vagy online lehet igényelni.
(Forrás: www.szekesfehervar.hu )