Hit, remény, öröm, szeretet - karácsonyi előadás

2020.01.09. 10:45:28
2019. évi karácsonyi műsort a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti Tagiskolájának diákjai meseszépen előadták, melyre rengeteget készültek. 
"Az ünnepi műsor előtt Szigli István, Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője köszöntötte a résztvevőket. Mint mondta, az év végéhez közeledve alkalma nyílhat mindenkinek számot vetni az elmúlt esztendőről, és tervezni az új esztendőre. „Úgy gondolom, hogy dolgos évet zárt az iskola. Szeretettel gratulálok a gyermekek idén elért sikereihez, mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánok!” – mondta a képviselő."
"A tagiskola intézményvezetője, Ludmanné Szecsődi Katalin is köszöntötte a vendégeket. A tagintézményvezető megköszönte a szülőknek az iskolai karácsonyi vásáron való részvételüket és a kincseket, amelyekkel megajándékozták egymást, amelynek, mint mondta, tavasszal látható eredménye is lesz, ugyanis bővíteni fogják az iskola kültéri eszközparkját."
"A köszöntők után a kicsiké volt a főszerep: a közös ének, a szavalatok és a bájos furulyaszó után elmesélték a vendégeknek, hogy miben rejlik a karácsony és az advent csodája. Mikor, hogyan és honnan indult el Európában az adventi koszorú készítése, és hogy mit is jelképez a négy vasárnapon meggyújtott négy gyertya."
Forrás: szekesfehervar.hu