Hangolódjunk közösen a Királyi Operett Napokra

2019.07.18. 15:10:20

Hagyományteremtő szándékkal, július 26-a és július 28-a között kerül megrendezésre a Királyi Operett Napok a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ színpadán első alkalommal.  A közönség minden este nagyszabású operett produkciókat láthat, valamint az előadások előtt koncertet is hallhat a nézőközönség, miközben vacsoráját elfogyasztja.

A háromnapos fesztivál felvezető programjaként közös énekléssel, daltanulással is várják a műfaj kedvelőit a Belvárosba, az Országalmához. Július 20-án, szombaton 19 órától Füredi Nikolettel és Keller Jánossal lehetőség nyílik arra, hogy együtt énekeljék a legnagyobb operettslágereket.

A Királyi Operett Napok részletes programja: 

Július 26-án 18:15-kor a Gasztroudvarban kezdődik az első rendezvény Kedvenc operett dallamok címmel, Horváth Elemér és Horváth Péter művészek szereplésével. Ezt követően 19.30-tól látható a Királyi Operett Gála ami csak erre az alkalomra készült parádés szereposztással: fellép a Lukács Anita - Vadász Zsolt, Füredi Nikolett - Bot Gábor, Váradi Eszter Sára - Keller János duó és két fiatal tehetség Szűcs Enikő és Tarlós Ferenc is bemutatkozik a közönségnek, akik az idei Lehár Ferenc énekverseny döntőjéig jutottak. Az estet Gerner - Várfi kabaré zárja. 

Július 27-én 18.15-től a "Bécsi szeletek Lehár darabokkal" című koncertet hallhatja a közönség vacsora közben, majd 19.30-tól a Bob herceg előadás következik Bozsó József rendezésében, címszerepben Dósa Mátyással. Az estet a Tánc ezer arca című előadás zárja.

Július 28-án 19.30-tól szintén egy nagyszabású operett, a Sybill kerül színpadra a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban, előtte a Casablanca Klub szórakoztatja a közönséget.

Jegyek kaphatóak a Városház téri értékesítési faházban, a Tourinform Irodában és az előadás helyszínén. A jegy 3000 forintba kerül.