Boldog karácsonyt kívánok!

2023.12.22. 08:05:00

Kedves Lakótársaim, kedves feketehegyi, szárazréti és szedreskerti lakók! Habár a közösségi oldalamon igyekeztem az elmúlt időszakban is rendszeresen hírt adni a körzetem fontos eseményeiről, történéseiről, azért, meg kell vallanom, a városrészi honlap frissítése, a rendszeres híradás itt elmaradt. Ebben részben közrejátszott a koronavírus járvány is, majd annak elmúlta után az a tény, hogy a bezártság időszaka miatt, annak következében sokan „átszoktak” a közösségi oldalra. A szándékom az, hogy mostantól ismét rendszeresen friss híreket találjanak Feketehegy-Szárazrét és Szedreskert honlapján.

Véleményem szerint a facebookra felkerülő néhány soros kis híradások nem biztosítják az érdemi tájékozódás lehetőségét. Sőt, néha az is előfordult, hogy egy-egy bejegyzés alatt parttalan, és nem egy adott ügy megoldását segítő viták alakultak ki, hanem inkább a személyeskedés került előtérbe. Mindezek alapján úgy vélem, a saját honlapom, ahol van elegendő hely egy-egy téma részletesebb kifejtésére, sokkal inkább elősegíti azt, hogy egy-egy fontos témában érdemi felvetéseket vagy válaszokat tudjak adni.

A tervem tehát az, hogy mostantól rendszeresen hírt fogok adni itt a körzet fejlesztési elképzeléseiről, a fejleményekről és persze a közösség számára fontos eseményekről is. Kérem Önöket, olvassák rendszeresen a honlapomon megjelenő híreket, és ha úgy gondolják, van jobbító szándékú véleményük, kérem, azt is osszák meg velem akár e-mailben, akár a messengeren. Természetesen a kritikákat is szívesen veszem, mert több szem többet lát, közösen könnyebben tudunk előrelépni szűkebb pátriánk fejlesztésében. A 2023-as évtől távolodva, 2024-hez egyre közeledve egyre többen állítanak meg a boltban, a szárazréti templomban, az iskolában, a buszon vagy éppen az utcákban, bíztatva, hogy méressem meg magamat, és vágjak neki a következő önkormányzati ciklusnak is. Ez a bíztatás hatalmas erőt ad nekem, úgy gondolom, van még erő, elszántság bennem, hogy a megkezdett fejlesztéseket, illetve az elképzeléseket a városrész érdekében a következő években megvalósítsam. Ebben kérem az Önök partnerségét!

Boldog Karácsonyt kívánok Önöknek!

Tisztelettel: Szigli István

önkormányzati képviselő