A jövő buszmegállója épült meg Szedreskerten

2023.11.15. 19:20:00

A jövő buszmegállója épült meg nemrégiben Székesfehérváron, a Palotai úton: Egy székesfehérvári cég közreműködésével valósult meg, újrahasznosított alkotórészekből.

Összességében elmondhatjuk, hogy az utóbbi időben jelentés fejlesztéseket sikerült megvalósítani a választókörzetben. Ezek közül kiemelhető a Palotai úton, a Hosszú temetővel szemben a buszváró áthelyezése, az új váró kialakítása a kenyérgyárnál.

Amint Szigli István önkormányzati képviselő elmondta: - Számomra nem az volt a lényeg, hogy melyik választókörzetben lakóknak ad ez segítséget, hanem az volt a fontos, hogy a környék minden lakója profitálhasson belőle. A tapasztalat pedig az, hogy nem csak az én választókörzetemben lakók használják, kedvelték meg: a tízemeletes házaktól messze eső, a virágbolt előtt állt korábbi megállóhoz a szedreskertiek nem gyalogoltak el, most viszont az itt leszállók két-három perc alatt beérnek a lakótelepre. Másrészt a kórház felé menő 30-as járat is megáll itt, ami ugyancsak segítséget jelent az itt lakóknak. E járat bővítés is tervben van egyébként.