"Szerelmes" táncszínház lesz Feketehegyen

2019.06.12. 10:26:54
Június végén könnyed, de tartalmas produkció vendégeskedik a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ szabadtéri színpadán.
A részletekről a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója, Egerházi Attila és Szigli István önkormányzati képviselő tájékoztatott kedden. A képviselő elmondta: a közösségi központ a programok széles választékát kínálja, újításként pedig ezúttal megjelenik a kortárs tánc is, a balett színháznak köszönhetően. Hozzátette, hogy a szabadtéri színpad e műfajhoz minden szükséges adottsággal rendelkezik.
Egerházi Attila rendező-koreográfus kifejtette: szívesen fellépnek a kőszínházon kívül is. Feketehegyre egy kifejezetten oda való, könnyed, de tartalmas nyáresti előadással készülnek. A közönség olyan darabjaikat láthatja, amelyek témája a szerelem, s annak különböző megnyilvánulási formái jelennek meg a táncokban. Az est első felében a humoros Blablabla és a líraibb hangvételű Zárt függönyök kap helyet, a második részt a szenvedélyes Bolero tölti ki.
E produkciókat ugyan kőszínházban már előadták, ám a szabadtéri helyszín új lehetőségeket kínál – fűzte hozzá Egerházi Attila.
Az előadás június 28-án, pénteken 20.30-kor kezdődik.
(Forrás: www.feol.hu )